Wij verkopen samen

U wil uw pand verkopen samen met een professionele vastgoedmakelaar? Zowel de ervaren vastgoedmakelaar als uzelf krijgen de kans om de woning voor te stellen aan geschikte kandidaten.

Bel ons vandaag nog

Onze werkwijze

STAP 1

Samen bepalen we een realistische prijszetting, marktconforme waardebepaling

Een ImmoClee makelaar zal vrijblijvend bij jou langskomen om jouw woning te schatten, en dit vervolgens met jou bespreken. Onze makelaars kennen de markt en kunnen perfect inschatten wat jouw vastgoed waard is in verkoop, rekening houdend met verschillende factoren zoals m² prijzen, referentiepunten, afwerkingsgraad en mogelijk huurrendement. We streven naar een maximale marktconforme verkoopprijs. Op basis daarvan wordt samen met jou een minimumwaarde en een maximumwaarde bepaald. Bereiken we hierover een akkoord, dan start de samenwerking met ImmoClee.  

STAP 2

Verkoopdossier wordt samengesteld

Bij de verkoop van een woning komt heel wat administratieve rompslomp kijken. Wanneer je dossier niet in orde is, kan dit een verkoop tegenhouden. Dit willen we absoluut vermijden! Bij ImmoClee mag je er op rekenen dat alle documenten opgevraagd worden en correct opgevolgd worden. Een nauwe communicatie met jouw notaris is in deze fase cruciaal. 

Wij bereiden het verkoopdossier helemaal voor van A-Z.  Van samenstelling van het dossier tot en met het verlijden van de akte. 

STAP 3

Hoe u voorbereiden op de verkoop

"Home sweet home": dat gevoel willen we toch allemaal? Ook de kandidaat-kopers die jouw woning straks komen bekijken! Tover jouw woning dus om tot een gezellige, verkoopklare thuis! 

Checklist huis verkopen 

 • Zorg voor een opgeruimd huis 

 • Brengt licht in huis 

 • Verlucht je woning  

 • Zorg ervoor dat de woning netjes en schoon is 

 • Is het winter? Zet de verwarming dan aan voor een gezellig gevoel 

 • Zet een fruitschaal in de keuken met fruit 

 • Zorgt voor een lekkere geur 

STAP 4

Uw woning in beeld

Je hebt maar 1 kans om een goeie indruk te maken, dus doe het goed en toon jouw woning van zijn mooiste kant. 

Onze huisfotografen staan dagelijks met heel veel enthousiasme klaar om elk pand te doen schitteren op beeld. Naast traditionele fotografie, creëren ze vaak een onvergetelijke virtuele tour of zweven de drones boven je woning voor een sublieme luchtfoto. 

Laat je de foto’s liever nemen door een professional? Dat kan! Wij zetten graag een expertfotograaf voor je in. Dit is een extra dienst die je kan aanduiden bij het samenstellen van je Pakket. 

STAP 5

Online en offline jouw pand promoten

Bij ImmoClee ben je hiervoor aan het juiste adres. Zo zorgen wij o.a. voor:? 

 • De publicatie van je pand op de 6 belangrijkste en andere gespecialiseerde immo websites in België? 

 • De online aanwezigheid op Facebook (organisch en via advertenties en remarketing, Google ADS) 

 • Een promotiepakket met uithangborden voor publiciteit in jouw straat 

 • De promotie van je pand naar onze uitgebreide kopers databank van geïnteresseerden 

STAP 6

Kijkdagen organiseren

Wij organiseren de kijkdagen voor onze rekening en word je via het online platform op de hoogte gehouden van eventuele kandidaat-kopers, de inschrijvingen op de kijkdagen en de feedback over de bezichtiging.

STAP 7

voorbereiding om kopers te begeleiden

Kandidaat-kopers zijn op zoek naar hun nieuwe thuis, vaak een belangrijke fase in hun leven. Wij proberen in de eerste plaats op hun gemak te stellen en geven hun het gevoel dat ze al thuiskomen. 

STAP 8

Jij en Jouw makelaar bij ImmoClee verkopen uw woning

Jij en uw makelaar verkopen jouw vastgoed samen aan de afgesproken spelregels en prijs. Je hebt een ruime kennissenkring, vrienden, netwerking,…. en uw makelaar heeft een ruim databank met kandidaat-kopers, kennissenkring,……… en een team.  Ieder op zijn manier om het juiste doel te bereiken.   

STAP 9

Super! Jij of jouw makelaar van ImmoClee heeft een bod

Wanneer een kandidaat-koper een goed bod uitbrengt op jouw woning, haal dan de champagnefles maar boven! Valt het bod tegen? Dan is dit het moment om jouw beste onderhandelingstechnieken naar boven te halen of doe gewoon beroep op één van onze makelaars. U staat niet in de kou. Wij staan u bij eventuele onderhandelingen. In jouw bundel zit een document om een bod uit te brengen.  

STAP 10

Verkocht! wij stellen de compromis samen.

Wij zorgen ervoor dat de compromis snel wordt ondertekend door de kandidaat-kopers en starten een communicatie op bij de notarissen. U heeft uw woning verkocht en u heeft jouw erelonen verdient en wij bieden u de beste service. 

Contacteer ons


Even geduld aub...