Welkom bij
Geel-Blauw Immobiliën

Syndicus

De syndicus heeft 3 hoofdtaken, nl. administratief beheer, financieel beheer en technisch beheer. Wij geven je graag een woordje uitleg over deze uiteenlopende taken.

Bent u op zoek naar een professionele syndicus voor het beheer van uw mede-eigendom? Dankzij onze doorgedreven expertise in mede-eigendom en met meer dan 40 jaar ervaring als syndicus kunt u rekenen op Geel-Blauw Immobiliën als gevestigde waarde in Limburg! U kunt rekenen op een persoonlijke aanpak, transparantie en een duidelijke communicatie.

We zijn een team van meer dan alleen maar experten. Wij staan elke dag klaar voor een volledige ontzorging. Als syndicus begeleiden wij de mede-eigenaars in de voorlopige oplevering, het financieel, technisch en administratief beheer van de VME.

Wat doet een syndicus?

 

Algemeen kunnen we stellen dat de syndicus naast het (laten) uitvoeren van de beslissingen van de algemene vergadering, ook instaat voor het dagelijks beheer van de mede-eigendom.

In die optiek beschikt de syndicus over een dubbele bevoegdheid: enerzijds moet de syndicus als ‘ondergeschikte’ beslissingen uitvoeren namens de VME (zonder dat hij zich kan uitspreken over de opportuniteit van deze beslissingen), anderzijds beschikt de syndicus – op bepaalde vlakken – over een autonome, discretionaire beslissingsmacht (vb. het nemen van bewarende maatregelen, het bijeenroepen van buitengewone algemene vergaderingen).   

De bevoegdheden van de syndicus zijn strikt omschreven in de Appartementswet of de Wet op de Mede-eigendom. Naast deze wettelijk bevoegdheden, kan het takenpakket van de syndicus worden uitgebreid met taken die bijvoorbeeld uitdrukkelijk in het reglement van mede-eigendom zijn opgenomen.

Geel-Blauw syndicus is actief in de volgende gemeenten: Alken, Beverst, Beringen, Bilzen, Borgloon, Borlo, Diepenbeek, Genk, Geel, Gingelom, Guigoven, Halen, Ham, Hasselt, Heusden-Zolder, Heers, Herk-De-Stad, Hoeselt,  Houthalen, Kermt, Kortessem, Kozen, Kuringen, Landen, Lummen, Nieuwerkerken, Schulen, Stevoort, Sint-Lambrechts-Herk, Tessenderlo, Ulbeek, Vliermaal, Wellen, Wimmertingen, Wintershoven, Zepperen, Sint-Truiden, Tienen, Tongeren, Zolder, Zonhoven, Zoutleeuw.

Vraag je offerte op

Wens je graag een offerte te ontvangen? Vul je gegevens hieronder in en wij bezorgen je een offerte op maat van jouw wensen.

Je gegevens

Over het gebouw


Even geduld aub...